Mikko Leppilampi seisomassa kämmenet yhdessä, nauraen.

Tämä on mennyt tapahtuma.

Hollywoodin hurmaa

Antti Rissanen, kapellimestari
Anna-Maija Tuokko, laulu
Mikko Leppilampi, laulu
Turun filharmoninen orkesteri

Tämä ilta on täynnä Hollywoodin glamouria ja Suomi-Filmien säihkettä! Konsertissa kuullaan ulkomaisten ja kotimaisten elokuvien ikimuistoisimpia säveliä Kulkurin valssista Kuunsillalle. Illan aikana on luvassa muun muassa valkokankaan suosikkien Audrey Hepburnin, Marilyn Monroen, Elton Johnin ja Frank Sinatran tunnetuiksi tekemiä lauluja, joita tulkitsevat parrasvaloista tutut tähdet Anna-Maija Tuokko ja Mikko Leppilampi.

Ohjelmassa kuullaan muun muassa kappaleet Moon river, What a feeling ja Akselin ja Elinan häävalssi. 

Esiintyjät

kapellimestari Antti Rissanen
Antti Rissanen
kapellimestari
kapellimestari Antti Rissanen
Antti Rissanen
kapellimestari

Vuonna 1975 syntynyt Antti Rissanen on monialainen muusikko, joka jakaa aikansa pasuunansoiton, säveltämisen, sovittamisen, opettamisen ja orkesterinjohdon välillä. Ammattiin johtavat opintonsa hän on suorittanut Sibelius-Akatemiassa, Berliinin Hanns Eisler -musiikkikorkeakoulussa ja New Yorkissa The New School Universityssä. Rissanen valmistui musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiasta keväällä 2015.

Rissanen aloitti kapellimestarityöskentelyn jo 15-vuotiaana. Vaikka kapellimestaritehtävien pääpaino on ollut big band- ja rytmimusiikissa, hän on viidentoista viime vuoden aikana johtanut säännöllisesti myös eri sinfoniaorkestereita. Tällä hetkellä hän toimii viiden big bandin vakituisena kapellimestarina sekä tekee vuodessa lukuisia vierailuja Suomessa ja ulkomailla.

Muusikkona Rissanen on työskennellyt lukuisissa pop ja -jazzyhtyeissä ja big bandeissa ja tehnyt kiertueita yli 25 maassa. Sovituksia hän on tehnyt eri solisteille, sinfoniaorkestereille ja big bandeille yhteensä noin 600. Säveltämisen hän aloitti jo varhain ennen kouluikää, ja sittemmin hän on esittänyt omaa tuotantoaan ammattimaisesti noin 30 vuoden ajan.

Rissasen toimii lehtorina Metropolian musiikin koulutusohjelmassa, jossa hän vastaa pop/jazz-puhallinsoitinten sekä orkesterin johtamisen opinnoista. Hän on opettanut monilla kesäkursseilla niin Suomessa kuin ulkomailla ja toiminut kansainvälisten kilpailujen tuomaristoissa. Turun filharmonisessa orkesterissa hän on vieraillut säännöllisesti vuodesta 2009 lähtien.

Anna-Maija Tuokko, kasvokuva
Anna-Maija Tuokko
laulu
Anna-Maija Tuokko, kasvokuva
Anna-Maija Tuokko
laulu

Anna-Maija Tuokko on vuonna 2005 Teatterikorkeakoulusta valmistunut monipuolinen freelance näyttelijä. Hän on näytellyt kantavissa rooleissa teatterin puolella muun muassa puhenäytelmissä Fanny ja Alexander, Vanja-eno, Hamlet ja Kukkaistyttö (Helsingin Kaupunginteatteri), Kolme Sisarta (Kansallisteatteri) ja Huojuva Talo (Tampereen Teatteri) sekä musikaaleissa Matilda (Tampereen Työväen Teatteri), Shrek, Wicked ja The Producer’s (Helsingin Kaupunginteatteri).

Elokuvan puolella hänet on nähty viimeisimpänä merkittävissä rooleissa muun muassa elokuvissa Mestari Cheng, Skimbagirls ja Kupla sekä TV-sarjoissa Onnela, Munkkivuori ja Poromafia. Tuokko on tehnyt töitä myös ääninäyttelijänä useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.

Lisäksi Tuokko opiskelee Estill Voice Training -laulutekniikkaa ja on tehnyt myös useita opintomatkoja New Yorkiin. Tuokko on myös esiintynyt viihdeohjelmissa, kuten vakiokilpailijana ohjelmassa Suurmestari ja voittanut Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 2017 ja Masked Singer -kilpailun 2021.

Mikko Leppilampi
Mikko Leppilampi
laulu
Mikko Leppilampi
Mikko Leppilampi
laulu