kapellimestari Philippe Auguin

Ring ohne Worte

Philippe Auguin, kapellimestari
Turun filharmoninen orkesteri

Richard Wagner (sov. Lorin Maazel): Der Ring ohne Worte

Wagnerin Ring on oopperajärkäle vailla vertaa, ja tetralogian esittäminen kokonaisuudessaan kestää useita päiviä. Der Ring ohne Worte, Ring ilman sanoja, on oopperasarjan henkeäsalpaavimmista musiikkipaloista koostuva ja kronologisesti etenevä kokonaisuus. Ilman väliaikaa esitettävä teos alkaa Reininkullan ensitahdeista, jatkuu Valkyyrioiden sekä Siegfriedin myyttisessä matkassa ja päättyy Jumalten tuhon viimeisiin säveliin. Illan huipentumana kajahtaa sankarillinen Valkyyrioiden ratsastus.

Esiintyjät

Philippe Auguin
Philippe Auguin
kapellimestari
Philippe Auguin
Philippe Auguin
kapellimestari

Maestro Philippe Auguin on sukupolvensa kysytyimpiä kapellimestareita ja hän on urallaan johtanut orkesteita arvostetuimmissa oopperataloissa ympäri maailmaa.

Auguin toimii tällä hetkellä Kreikan kansallisoopperan residenssitaiteilijana. Lisäksi hän on Washingtonin kansallisoopperan emeritus taiteellinen johtaja toimittuaan tehtävässä kahdeksan vuotta ja johdettuaan ylistetyn tulkinnan Richard Wagnerin Ring-tetralogiasta.

Maestro Auguinilla on laaja esityshistoria upeissa oopperataloissa kuten New Yorkin Metropolitanissa, Wienin kansallisoopperassa, Lontoon Royal Opera Housessa, Berliinin Deutsche Operissa, Savonlinnan oopperajuhlilla sekä Teatro alla Scalassa.

Sinfoniakonserttien kapellimestarina Auguin on esiintynyt muun muassa Wienin filharmonikkojen, Staatskapelle Dresdenin, Münchenin filharmonikkojen, Ranskan kansallisorkesterin, Lontoon BBC:n sinfoniaorkesterin, Royal Philharmonic Orchestran, Maggio Musicale Fiorentinon, China Philharmonic Orchestran, Hong Kongin filharmonikoiden, NHK Philharmonic Tokion sekä Korean Broadcasting System Symphonyn kanssa.

Teokset

Richard Wagner (sov. Lorin Maazel):
Der Ring ohne Worte