Piirroskuva lapsesta

Tämä on mennyt tapahtuma.

Sinä olet kaunis

Eppu Nuotio, kertoja 
TFO:n kamarimusiikkiyhtye
viulu: Juha-Pekka Vikman & Ilana Gothóni, viulu 
alttoviulu: Mari Viluksela

sello: Katja Kolehmainen 
huilu: Saara Lehtinen
klarinetti: Clara Riccucci
käyrätorvi: Tanja Nisonen
lyömäsoittimet: Jalmari LIntunen 
piano: Mikael Kemppainen

Sävellys: Timo Klemettinen
Teksti: Eppu Nuotio
Kuvat: Kristiina Louhi

Sinä olet kaunis, osat:

ALKUSOITTO (MYRRI -KAPPALE)
KÄVELY
SIMPUKAT
VENE
PALATSI
IKKUNA
SOHVA HYPPELY 
NUKKETANSSI
NENÄLIINA TANSSI
KEISARINNA VALSSI
LEIKKI
LOPPUMUSIIKKI (MYRRI-KAPPALE)

Lasten musiikkisalongissa kuullaan koko perheen musiikkisatu Sinä olet kaunis. Musiikkisatu perustuu Eppu Nuotion kirjoittamaan ja Kristiina Louhen kuvittamaan samannimiseen lastenkirjaan. Charles Perraultin klassisesta sadusta Posliininukkien keisarinna inspiraationsa saanut koskettava tarina on kertomus siitä, kuinka jokainen on kaunis ja arvokas. Satu herää konsertissa henkiin Timo Klemettisen helposti lähestyttävän ja mukaansa tempaavan musiikin, Louhen kuvitusten ja Nuotion kerronnan avulla.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Esiintyjät

Eppu Nuotio
kertoja ja teksti
Eppu Nuotio
kertoja ja teksti

Kirjailija Eppu Nuotion tuotantoon kuuluu yli 70 kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio on palkittu työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla.

Timo Klemettinen
sävellys
Timo Klemettinen
sävellys

Säveltäjä Timo Klemettinen on musiikkimaailman moniottelija, joka on toiminut muusikkona niin klassisen kuin rytmimusiikinkin puolella, sinfoniaorkestereista Big Bandeihin ja jazz- ja rock -yhtyeistä teattereihin. Hänen laulukokoelmansa käsittää yli 500 laulua, joista suuri osa perustuu Eppu Nuotion, Jukka Itkosen ja Tuula Korolaisen teksteihin. Lapsille ja nuorille sävelletty musiikki on Klemettiselle erityisen tärkeää ja läheistä, ja hän onkin säveltänyt useita lasten musikaaleja maamme orkestereille. 

Kristiina Louhi
kuvat
Kristiina Louhi
kuvat

Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä muun muassa Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu - ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin. Louhi valmistui vuonna 1975 Taideteollisesta korkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi. Pääaineenaan hänellä oli kirjagrafiikka. Hän on julkaissut Aino-sarjaa vuodesta 1984 ja Tomppa-sarjaa vuodesta 1993 lähtien. Omien kuvakirjojensa lisäksi hän on kuvittanut lastenkirjoja muun muassa Hannele Huovin, Hannu Mäkelän, Riitta Jalosen, Eppu Nuotion ja Leena Laulajaisen teksteihin. Hänen lämpimät ja kekseliäät kuvitukset ovat kuuluneet tärkeänä osana suomalaisten lapsuuteen jo vuosikymmenien 
ajan. Kristiina Louhen kuvittamia kirjoja on ilmestynyt yli kahdellakymmenellä kielellä.