Adrian Ibanez-Resjan, viulu

Tämä on mennyt tapahtuma.

Peruutettu: Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koulaisryhmille: Humoreskeja

Jaana Haanterä kapellimestari 
Adrian Ibañez-Resjan, viulu
Turun filharmoninen orkesteri

Jouni Kaipainen: North by North-East op. 63
Jean Sibelius: Kuusi humoreskia op. 87 & 89
Jean Sibelius: Sinfonia nro 6 d-molli op. 104

Sibeliuksen humoreskit pitävät kuulijan otteessaan. Ketterät ja monipuoliset teokset tulkitsee turkulaissyntyinen viulisti Adrian Ibañez-Resjan. Sibeliuksen seitsemästä sinfoniasta kuudes on kuulain ja puhtain klassisin, ja tarjoaa humoreskeille hyvän vastaparin. Konsertin aloittava North by North-East vie kuulijan pohjoiseen ja karun luonnon helmaan. Kotimaisen musiikin illan johtaa niin viulistina kuin kapellimestarinakin merkittävää uraa luonut Jaana Haanterä.

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Lue lisää kevään avoimista kenraaliharjoituksista

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.