Tämä on mennyt tapahtuma.

Hannu ja Kerttu

Koko perheen ooppera Hannu ja Kerttu

Musiikki: Engelbert Humperdinck
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Toni Wahlström, ohjaus
Markus Tsokkinen, lavastus
Tiina Valkama, pukusuunnittelija
Mari Palo, Anu Hostikka, Päivi Nisula, Juha Hostikka, Riikka Rantanen, Tiina Vahervaara, Turun filharmonen orkesteri sekä Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuoro.

Pieni sattuma saa äidin suuttumaan ja niin harmiton vahinko vie Hannun ja Kertun uskomattomaan seikkailuun. Hannun ja Kertun on lähdettävä metsään marjanhakumatkalle, eikä takaisin ole tulemista ennen kuin on vasu kukkuroillaan marjoja. Alkaa huikea seikkailu, josta kaksikon on selvittävä vain oman neuvokkuutensa ja mielikuvituksensa avulla, ilman yhdenkään aikuisen tukea. Metsäkään ei ole sitä miltä näyttää, vaan se on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä salaisuuksia. Mystinen metsä vilisee henkiä, keijuja, noitia!

Ajaton satuklassikko hurmaa ja vie mukanaan seikkailujen ja salaisuuksien arvoitukselliseen maailmaan. Hannu ja Kerttu nähdään nyt ihastuttavana oopperaversiona, johon yhdistyy puheteatterin kerrontaa. Luvassa on kaikki aistit valloittava koko perheen elämysmatka satujen mielikuvitukselliseen ja taianomaiseen maailmaan!

Kesto max. 2 h väliaikoineen
Suositeltu alaikäraja 6 vuotta