Näin pääset Konserttitalolle

Turun konserttitalon saapumisohjeet. Joskus tapahtuma sijaitsee muualla. Tarkista konsertin sijainti tapahtumatiedoista. 

Käyntiosoite: Aninkaistenkatu 9, 20100 Turku
Postiosoite: Sibeliuksenkatu 2, 20100 Turku

Turun konserttitalo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Puutorin laidalla. Kaikki keskustan palvelut ovat Konserttitalon välittömässä läheisyydessä. 

Julkinen liikenne

Kulkuyhteydet ja joukkoliikennepalvelut ovat erinomaiset. Linja-autoasema on lähes konserttitalon vieressä ja rautatieasemalle on vajaan kilometrin matka. Joukkoliikennettä käyttäessäsi bussi nro 1 tulee Konserttitalon eteen. 

Turun filharmonisen orkesterin konserttilippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla 3 h ennen ja 2 h jälkeen konsertin. Näytä lippu bussin lukijalaitteelle, joka lukee lipun viivakoodin - erillistä lippua ei tarvita. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. www.foli.fi

Oma auto

Omalla autolla saapuessasi on helpointa pysäköidä Puutorin parkkiluolaan, joka sijaitsee aivan Konserttitalon vieressä. Konserttitalolla ei ole omaa paikoitusaluetta.

Kävellen

Kauppatorilta on noin viiden minuutin kävelymatka Konserttitalolle. 

Konserttipaikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Salin ovet avataan yleensä 15 minuuttia ennen konsertin alkua. Jos lunastat lippuja konserttipaikalta, kannattaa konserttiin saapua viimeistään puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti ovella alkaa aina tuntia ennen tilaisuutta.

Saapuminen myöhässä

Myöhästynyttä yleisöä ei päästetä saliin kesken konsertin. Henkilökunnan opastuksesta saliin voi kuitenkin päästä mahdollisesti kappaleiden välissä tai joissain konserteissa vasta väliajalla. 

Liikuntarajoitteiset

Turun konserttitalo sekä suurin osa muista konserttipaikoista soveltuu liikuntarajoitteisille. Poikkeuksena voivat olla konsertit, joiden yhteydessä järjestetään opastettuja kierroksia. Saavutettavuuden voi tarkistaa lipun oston yhteydessä.

Löytötavarat

Turun konserttitaloon unohtuneita tavaroita voi tiedustella käyttöpäälliköltä tai paikan päällä Konserttitalon henkilökunnalta.