Piirroskuva lapsesta

This is a past event.

You are beautiful

Eppu Nuotio, narrator
Turku Philharmonic chamber orchestra

Music: Timo Klemettinen
Text: Eppu Nuotio
Images: Kristiina Louhi

The children’s music salon features a musical tale for the whole family, titled Sinä olet kaunis [You are beautiful], based on the eponymous children’s book written by Eppu Nuotio and illustrated by Kristiina Louhi. Inspired by the classic fairy tale Little Ugly, Empress of the Pagodas by Charles Perrault, it asserts that everyone is beautiful and valuable. Eppu Nuotio brings the tale to life, assisted by the images of Kristiina Louhi and the music of Timo Klemettinen.

Your safety is important to us. See safety instructions during corona time.

Artists

Timo Klemettinen
sävellys
Timo Klemettinen
sävellys

Säveltäjä Timo Klemettinen on musiikkimaailman moniottelija, joka on toiminut muusikkona niin klassisen kuin rytmimusiikinkin puolella, sinfoniaorkestereista Big Bandeihin ja jazz- ja rock -yhtyeistä teattereihin. Hänen laulukokoelmansa käsittää yli 500 laulua, joista suuri osa perustuu Eppu Nuotion, Jukka Itkosen ja Tuula Korolaisen teksteihin. Lapsille ja nuorille sävelletty musiikki on Klemettiselle erityisen tärkeää ja läheistä, ja hän onkin säveltänyt useita lasten musikaaleja maamme orkestereille. 

Kristiina Louhi
kuvat
Kristiina Louhi
kuvat

Kristiina Louhi on Suomen tunnetuimpia kuvittajia, joka on saanut työstään lastenkirjatekijänä muun muassa Kaarina Helakisa -, Rudolf Koivu - ja Finlandia Junior -palkinnot sekä Pro Finlandia -mitalin. Louhi valmistui vuonna 1975 Taideteollisesta korkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi. Pääaineenaan hänellä oli kirjagrafiikka. Hän on julkaissut Aino-sarjaa vuodesta 1984 ja Tomppa-sarjaa vuodesta 1993 lähtien. Omien kuvakirjojensa lisäksi hän on kuvittanut lastenkirjoja muun muassa Hannele Huovin, Hannu Mäkelän, Riitta Jalosen, Eppu Nuotion ja Leena Laulajaisen teksteihin. Hänen lämpimät ja kekseliäät kuvitukset ovat kuuluneet tärkeänä osana suomalaisten lapsuuteen jo vuosikymmenien 
ajan. Kristiina Louhen kuvittamia kirjoja on ilmestynyt yli kahdellakymmenellä kielellä.