Lumiukko (c) Snowman Enterprises

This is a past event.

The snowman

Ross Jamie Collins, conductor
Turku Philharmonic Orchestra

The classic British animated film The Snowman, based on a book by Raymond Briggs, tells the nostalgic tale of a boy and a snowman who go adventuring on Christmas night. The charming music of Howard Blake spins a fairy-tale atmosphere. Directed by Dianne Jackson and premiered in 1982, the film won a BAFTA award for best children’s film. At this concert, the film will be screened to live orchestral accompaniment.

Safety instructions during coronavirus pandemic.

Artists

Vasco Federico, kasvokuva
Vasco Federico
poikasopraano
Vasco Federico, kasvokuva
Vasco Federico
poikasopraano

Vasco Federico syntyi Turussa vuonna 2013 ja on puoliksi italialainen ja puoliksi portugalilainen perhetaustaltaan. Hänen ensimmäinen kappaleensa oli San Martino 8 kuukauden iässä. Hän on soittanut selloa kolmevuotiaasta alkaen Turun konservatoriossa. Vuonna 2018 Vasco aloitti lauluopinnot Turun konservatoriossa ja kiinnostui melodioiden oppimisesta niin paljon, että hän aloitti esiintymisen äitinsä ja isoisänsä kanssa Italiassa vuosina 2018–2020.

Vuonna 2020 Vasco kutsuttiin laulamaan The Voice of Finlandiin pieneen kuoroesiintymiseen. Tällä hetkellä Vasco harjoittelee laulamista Italian kansallista lasten Zecchino D´oro -laulukilpailua ja Coro dell´ Antoniano -kuoroa varten. Kilpailu pidetään Italiassa Bolognanossa vuonna 2022.